Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata. Her møter du en aktiv menighet, hvor det skjer noe på huset nesten hver kveld uka igjennom. Du er når som helst velkommen.

Samle store og små og la dere inspirere av påskeverkstedet hjemme hos Ruth!

Det Går Over - Trygve Skaug

Søndagstanker.
Det er underlige tider i verden, og det er underlige tider i heimen. Mye er så annerledes. Kontakten med folk er mindre. Kontakten i kjernefamilien er mer, på godt og vondt. ... See more

Dette er en klem. Forkledd som en låt. Innspilt i Havnelageret Studio med Daniel Birkeland bak spakene, 2016 Produsert av Trygve Skaug og Daniel Birkeland Or...

Plussord

Plussord LIVE kl. 13:00. Jeg har med meg tidligere biskop Per Arne Dahl og psykolog Silje Endresen Reme. Har du noe du lurer på? Skriv en kommentar eller send oss en melding!

Plussord

Livesending nå på torsdag kl.13

Livesending nå på torsdag kl. 13:00!

Jeg får besøk av tidligere biskop Per Arne Dahl og professor i psykologi Silje Endresen Reme, og sammen vil vi reflektere rundt noen av de store ... See more