Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

5 days ago
Sommerstevnet Hedmarktoppen

Siden vi ikke kan møtes til stevner denne sommeren, er det fint at flere arrangører velger å sende direkte!
Sommerstevnet Hedmarktoppen sender direkte fra kl. 19.30 i kveld!

Sommerkveld fra toppen onsdag 1. juli

19:30 Sommerkveld fra Hedmarktoppen live
Et innholdsrikt og direktesendt halvtimes magasinprogram med gjester og innslag.

20:00 Kveldsmøte Live
Lovsang, ... See more

1 week ago

Sommeren er her og vi kommer til å ha færre møter enn vanlig!
I morgen er det bønnemøte kl. 19 og søndag kl. 10 har vi Gudstjeneste på rumensk.

Vi ønsker alle våre følgere en riktig god ... See more

2 weeks ago

Denne uken er det bønnemøte på torsdag kl. 19! Søndag er vårt siste møte før sommerferien! Johan Haukvik taler og Dynamis leder lovsangen.

Det åpnes nå opp for at flere kan delta på ... See more

3 weeks ago

Vi gleder oss over at vi denne helgen får besøk av Torstein Mentzoni! Han deler Guds ord med oss både lørdag kl. 18 og søndag kl. 11!
Lørdag er det internasjonal kveld hvor Dynamis leder ... See more