Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge.

Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata. Her møter du en aktiv menighet, hvor det skjer noe på huset nesten hver kveld uka igjennom. Du er når som helst velkommen!

Johan Haukvik er pastor og kontaktperson for menigheten.
Tlf: 990 04 707/e-post: johanhau@gmail.com

Nina Merete H. Bakkåker er kontormedarbeider.
Tlf: 950 68 142/e-post: nmhb@online.no

På vår facebook-side legger vi ut løpende oppdateringer om våre samlinger

Søndag kl. 17:00 er det hjertesøndag. Andakt og kveldsmat til barna. Samuel Pedersen taler. Samlingen tolkes til rumensk.
Velkommen😀
...

View on Facebook

Instagram  Du kan også følge oss på instagram

Påskeverksted for hele familien!

Med fokus på misjon

UnknownMøtehelg 25.-26. februar

Vi er heldige å få besøk av Bjørn Bjørnø som er generalsekretær i Pinsevennenes Ytre Misjon (PYM).
Han taler på kveldsmøte lørdag 25.2 kl.19:00, og på Gudstjenesten søndag kl.11. Det er og hjertesøndag med opplegg og kveldsmat for barna. Innsamling til ulike misjonsprosjekt.

Velkommen!

Barnas Lørdagstreff er i gang!

I morgen, lørdag 14.1, er det full rulle på lokalet.
Vi gleder oss til å være sammen med deg igjen. Ta gjerne med deg en venn eller flere:-)

I tillegg til Lørdagstreff og Lørdagstreff+, så har vi både 24 hour festival (5.-7.klasse) og Påskeverksted (for hele familien) i Gullbring i vente denne våren. Se omtale under barn/ungdom -> faste arrangement.

Vi sees!Info.brev Lørdagstreff, våren 2017