Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge.

Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata. Her møter du en aktiv menighet, hvor det skjer noe på huset nesten hver kveld uka igjennom. Du er når som helst velkommen!

Johan Haukvik er pastor og kontaktperson for menigheten.
Tlf: 990 04 707/e-post: johanhau@gmail.com

Nina Merete H. Bakkåker er kontormedarbeider.
Tlf: 950 68 142/e-post: nmhb@online.no

Besøk vår facebookside

Det er mulig å melde seg på fram mot helga. En stor ungdomsgjeng er klare med samlinger og aktiviteter for et døgn. Dette blir morro! Bli med da vel! ...

View on Facebook

Instagram  Du kan også følge oss på instagram

Det er fortsatt mulig å melde seg på fram mot helgen!

En stor ungdomsgjeng er klare med samlinger og aktiviteter. Dette blir morro!
Ta med deg venner og meld deg på:-)

Vi gleder oss. Ta med deg ei venninne og kom!

Lørdagstreff er i gang!

Ta gjerne med venner og kjente til en hyggelig og lærerik samling annenhver lørdag kl.12-14 for alle små og store barn. Foreldre er og velkomne. Flotte formingsaktiviteter, snekkerbod, leik og andakt. Og formiddagsmat. Foreldre og andre er hjertelig velkomne til å spise med oss. Fra kl.13.30-15.30 er det samling for de eldste barna fra. 5.kl. og oppover. De starter med felles lunsj med Lørdagstreff før leik og konkurranser, samling og kiosk.
Vi sees!

Sangkveld søndag 3/9 kl.17

Denne søndagen, 3/9 arrangerer vi den første sangkvelden av 4 i rekka denne høsten.
Soarkoret m/fl. deltar. Det gjør også en gruppe dansere fra Åpent hus. Det blir musikkleik og allsang. Andakt v/ Samuel Pedersen. Velkommen!

Vi er i gang igjen for fullt denne høsten!

Velkommen til Åpent hus i morgen:-)
Er du glad i å danse kan du glede deg! Ida Ytreland, danselærer på Sagavoll kommer og instruerer. Framføring på sangkvelden 3.9 kl.17.