Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

Søndag samles vi til gudstjeneste igjen!
Samuel Pedersen taler og Dynamis deltar!

Vi minner om at vi følger de gitte smittevernsregler, og at om du er syk eller har symptomer på sykdom må du ... See more

Onsdag(rumensk) og Torsdag(norsk) er det bønnemøte kl. 19!
Søndag er det palmesøndag og gudstjeneste hvor Rolf Inge Johansen taler! Dynamis deltar!

Vi minner om at vi følger de gitte ... See more

Torsdag kl. 19 er det årsmøte!
Søndag er det supersøndag med Ruth! Inviter gjerne med en venn og kom!
Samuel Pedersen taler!

Vi minner om at vi følger de gitte smittevernsregler, og at om du ... See more

Søndag kommer Willy Dahlskås og taler Guds ord for oss, og Odd Berge Heiland synger!