Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge.

Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata. Her møter du en aktiv menighet, hvor det skjer noe på huset nesten hver kveld uka igjennom. Du er når som helst velkommen!

Johan Haukvik er pastor og kontaktperson for menigheten.
Tlf: 990 04 707/e-post: johanhau@gmail.com

Nina Merete H. Bakkåker er kontormedarbeider.
Tlf: 950 68 142/e-post: nmhb@online.no

Besøk vår facebookside

Dynamis får besøk i helgen, vi gleder oss å høre Vladimir Pustan som skal tale på lørdag kl 18.00 og søndag kl. 11.00 og kl. 17.00. Velkommen til møte! ...

Conferinta cu VLADIMIR PUSTAN. "Quo vadis Domine - 2017" se apropie. Invităm toți românii la Biserica Dynamis din Bø i Telemark pentru un timp special pentru suflet. * Cina Domnului (duminica - 11:00)

View on Facebook

Instagram  Du kan også følge oss på instagram

Velkommen til gudstjenestene våre i sommer!

To Ukraina besøk i juni

Søndag 11.6 kl.17 får vi besøk av Peter Kucher fra Ukraina/USA.
Han var et av 6 barn fra Tsjernobyl som kom på besøk til Bø for 25 år siden i regi av PYM. I dag er han pastor i Christian Worship Center i Chicago, Illinois, USA.
Peter taler denne kvelden.

Torsdag 15.6 kl.19 får vi besøk fra vår vennskapsmenighet i Ukraina, Christian Hope Church. Kristina Omelchenko, mannen Yuri og 5 barn fra dagsenteret de driver i Ukraina kommer og hilser på og synger for oss, og med oss.
Johan Haukvik holder andakt. Bevertning.

Påskeverksted for hele familien!

Med fokus på misjon

UnknownMøtehelg 25.-26. februar

Vi er heldige å få besøk av Bjørn Bjørnø som er generalsekretær i Pinsevennenes Ytre Misjon (PYM).
Han taler på kveldsmøte lørdag 25.2 kl.19:00, og på Gudstjenesten søndag kl.11. Det er og hjertesøndag med opplegg og kveldsmat for barna. Innsamling til ulike misjonsprosjekt.

Velkommen!

Barnas Lørdagstreff er i gang!

I morgen, lørdag 14.1, er det full rulle på lokalet.
Vi gleder oss til å være sammen med deg igjen. Ta gjerne med deg en venn eller flere:-)

I tillegg til Lørdagstreff og Lørdagstreff+, så har vi både 24 hour festival (5.-7.klasse) og Påskeverksted (for hele familien) i Gullbring i vente denne våren. Se omtale under barn/ungdom -> faste arrangement.

Vi sees!Info.brev Lørdagstreff, våren 2017