Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

Her er link til de siste innleggene på vår facebook-side:

«Jeg er vintreet, dere er greinene. Den som blir i meg, og jeg i ham, han bærer mye frukt. For uten meg kan dere intet gjøre.»
‭‭Johannes‬ ‭15:5‬ ‭

«Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det bli lukket opp for dere. For hver den som ber, han får, den som leter, han finner, og den som banker på, skal det bli ... See more

«For hos deg er livets kilde. I ditt lys ser vi lys. La din miskunnhet vare ved for dem som kjenner deg, og din rettferdighet for de oppriktige av hjertet.»
‭‭Salmene‬ ‭36:10-11‬

«Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det bli lukket opp for dere.»
‭‭Matteus‬ ‭7:7‬