Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

Velkommen til våre møter denne uka! Samuel Pedersen deler Guds ord med oss på søndag kl. 17! Loredana Musteata deltar med sang!

Minner om at vi følger de gitte smittevernsreglene, så om du er ... See more

Velkommen til våre møter denne uka! Eva Olsvold Sundar kommer og deler Guds ord med oss på søndag kl. 17! Natanael Draganchuk deltar med sang!

Minner om at vi følger de gitte ... See more

Ungdomsmøte i Evjudalen lørdag kl. 17!

Det er en glede å kunne møtes igjen, og denne uken ønsker vi også å samle ungdommene! Lørdag kl. 17 møtes vi i Evjudalen for aktiviteter og gode samtaler🤩
Søndag er det supersøndag med ... See more

Søndag samles vi til gudstjeneste igjen!
Samuel Pedersen taler og Dynamis deltar!

Vi minner om at vi følger de gitte smittevernsregler, og at om du er syk eller har symptomer på sykdom må du ... See more