Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

Her er link til de siste innleggene på vår facebook-side:

«Hvor dyrebar er din miskunnhet, Gud! Menneskenes barn søker ly i dine vingers skygge. De blir rikelig mettet av det gode i ditt hus, og av dine gleders strøm gir du dem å ... See more

«Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra det.»
‭‭Salomos Ordspråk‬ ‭4:23‬

«Herren er min styrke og lovsang, og han er blitt min frelse.»
‭‭Salmene‬ ‭118:14‬

«Frykt ikke, for jeg er med deg! Se deg ikke engstelig om, for jeg er din Gud! Jeg styrker deg og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd.»
‭‭Jesaja‬ ‭41:10‬

«Herren din Gud er i din midte, en helt som frelser. Han fryder seg over deg med glede, han tier i sin kjærlighet, han jubler over deg med fryderop.»
‭‭Sefanja‬ ‭3:17‬