Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

Søndag kommer Willy Dahlskås og taler Guds ord for oss, og Odd Berge Heiland synger!
Vi minner om at vi følger de gitte smittevernsregler, og at om du er syk eller har symptomer på sykdom må du ... See more

Torsdag er det bønnemøte kl. 19, og på søndag er det supersøndag kl. 11!
Vi følger de gjeldene smittevernsreglene, så om du er syk eller har symptomer på sykdom kan du desverre ikke komme! ... See more

Endelig er det åpnet opp for at vi kan møtes igjen😍
I kveld er det bønnemøte kl. 19, og på søndag feirer vi gudstjeneste sammen kl. 17!
Vi følger de gjeldene smittevernsreglene, så om du ... See more

Vi ønsker velkommen til bønnemøte i kveld! Fhi sine retningslinjer vil bli fulgt ifht. antall og smittevern. Er du syk eller har symptomer på sykdom, kan du dessverre ikke komme!

«For vi vet ... See more

Søndag har vi i samarbeid med Bø kyrkjelyd og Normisjon åpen kirke i Bø kyrkje fra kl. 17-19.30!
Samuel er med i bønnetjenesten og Mona er med og synger for oss!

Grunnet koronarestriksjoner, ... See more