Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

6 days ago

Vi ønsker velkommen til våre møter denne uken! Husk at vi fortsatt følger smittevernsregler og holder god avstand mellom setene.
Har du symptomer på sykdom eller er syk, må du holde deg ... See more

1 week ago

I morgen er det supersøndag med eget opplegg for barna kl. 11!

2 weeks ago

Denne uken starter vi opp med Tentro-undervisning! I år har vi fire deltakere, og vi gleder oss veldig!
Undervisningen begynner på onsdag kl. 18!

Nytt denne uka er også 18+! Bibel og samtale ... See more

2 weeks ago

Velkommen til møtehelg med Torsten Mentzoni! Ungdomsmøte lørdag kl. 19 og Gudstjeneste søndag kl. 11!
Vi følger smittevernsregler, så om du er syk eller har symptomer på sykdom kan du ... See more

2 weeks ago

Denne uken har vi bønnemøter onsdag(rumensk)og torsdag!
Til helgen kommer Torsten Mentzoni og deler Guds ord med oss, både på ungdomsmøte på lørdag og gudstjenesten på søndag! Vi gleder ... See more