Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

Vi kan dessverre ikke møtes, men vi oppfordrer alle til å ta godt vare på hverandre! Ta en telefon til noen du tenker på! Kanskje det er noen som trenger akkurat deg i dag❤️
Vær ... See more

Filadelfiakirken Oslo

Vi håper at alle der ute oppmuntrer hverandre til å holde ut litt til. Vi gleder oss til vi møtes igjen!
Inntil da ønsker vi å dele gudstjenesten fra Filadelfia Oslo i dag!
Må Gud velsigne ... See more

Har du takke- eller bønnemener? Send de til bonn@filadelfia.no
Familiegudstjeneste i Zoom kl. 10. søndag 17. januar.

Nå må vi alle ta godt vare på hverandre på avstand!
Da det er kommet nye og strengere tiltak for å forhindre en ny smittebølge, kommer vi ikke til å ha møter før etter 18. januar.

Ønsker ... See more

Snart er 2020 historie, og vi går inn i et nytt kalenderår! Vi ønsker dere alle alt godt!
Ta godt vare på hverandre også i tiden som kommer! Det beste ligger foran!

Søndag 3. januar er det ... See more

Vi vil ønske alle våre følgere en velsignet julehøytid! Ta godt vare på hverandre!

«For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder, og hans navn skal ... See more