Velkommen til Bø Pinsemenighet

Bø Pinsemenighet holder til i Bø i Telemark, og er en del av Pinsebevegelsen i Norge. Vårt menighetslokale ligger øverst i Bøgata.  Du er når som helst velkommen.

Vi tar hensyn til smittevernsregler, og har plassert stolene med god avstand! Vi har 50 plasser tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

! Er du syk, eller nylig har vært syk må du holde deg hjemme!
! Husk å holde god hygiene ved å sprite hender både inn og ut av lokalet.
! Pass godt på å holde god avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
! Er du i fare sonen så må du vurdere deltagelse på eget ansvar.

2 days ago

Velkommen til Bø pinsemenighet denne uken!

Vi minner om at du ikke kan delta om du er syk eller har symptomer på sykdom!

«For han skal gi sine engler befaling om deg, at de skal bevare deg på ... See more

1 week ago

Velkommen til møtehelg med Kjell Erichsen😁
Gleder oss til å høre han dele Guds ord med oss på ungdomsmøte lørdag kl. 19, og på Supersøndag kl. 11!

1 week ago

Vel møtt til alle våre arrangement denne uka!
Til helgen får vi besøk av Kjell Erichsen! Han taler både på ungdomsmøtet og på supersøndag kl. 11! Vi gleder oss til å både se og høre han ... See more

2 weeks ago

Velkommen til en ny uke med møter hos oss!
Vi har bønnemøter onsdag og torsdag, samt 18+ (bibel og samtale for ungdom) på fredag!
Søndag har vi gudstjeneste kl. 17, hvor Samuel taler og Mona ... See more

3 weeks ago

Velkommen til våre møter denne uka!
På søndag kommer Eva Olsvold Sundar og taler Guds ord til oss. Jenny og Rune Brynsholmen leder lovsang.

Vi følger smittevernsregler og holder god avstand! ... See more