Faste arrangement

images

Barnas påskeverksted

Barnas Påskeverksted i Gullbring er et samarbeidsprosjekt mellom Bø Pinsemenighet og Normisjon.

Vi lager påskepynt i Framstugo i Gullbring og avrunder med en liten samling der vi trekker vinner`n av påskequiz`n. Hvem blir den heldige vinneren av det store påskeegget denne gangen tro? Samlinga varer fra kl. 13-15. 

                                 

Logo

24 hours festival


24 HOURS FESTIVAL
– 1 Idrettshall, 1 døgn, 1 Gud, 1 opplevelse for livet.
– 24 timer aktiviteter, musikk, venner, kreativ forkynnelse, hoppeslott, konkurranser, soving, kino.

24 Hours Festival er en omreisende festival i regi av Stiftelsen Skjærgårdsgospel som arrangeres i samarbeid med lokale kristne menigheter, forsamlinger og barnearbeid.
24 Hours Festival gir barn i 9-13 års-alderen aktiviteter, leker, fellesskap, og kreativ forkynnelse i rammen av en 24 timers festival i sitt nærmiljø. I Bø gjelder det 5.-7.klassinger.
24 Hours Festival ønsker å gi ungene en spennende, engasjerende og utfordrende festivalopplevelse der de møter fellesskap, Jesus og aktivitetene de kun har drømt om, i store, men trygge omgivelser.
24 Hours Festival arrangeres 6-10 ganger i året i ulike lokalmiljøer, og når ut til omkring 1600 barn.
24 Hours Festival vil inspirere både barn, foreldre og ledere til lokalt engasjement resten av året.

Arrangementet er et tverrkirkelig samarbeidsprosjekt med menigheter i Bø, Sauherad, Nome og Seljord.

Les mer HER

images-1

Barnas Jubeldøgn

Barnas Jubeldøgn er et samarbeid mellom Bø Pinsemenighet, Normisjon og kirka.

Fra fredag til lørdag samler vi oss om Jesus, hverandre, måltider og morsomme aktiviter. Vi lærer mer om Jesus og hva han kan bety i vårt liv og vår hverdag. Og vi blir bedre kjent med hverandre mens vi har det hyggelig og morro.

Vi starter fredag kl.17 med felles familiemiddag og andakt. Når foreldra drar hjem pakker vi ut og rigger til ulike aktiviteter. Etter kveldsmat avrunder vi med film på storskjerm fra soveposen. Etter frokost på lørdag rigger vi til Lørdagstreff som vi avrunder med familiesamling og et varmt måltid før vi skilles. Lykkelige, slitne og trøtte barn sovner tidlig den kvelden…

Ungdommer fra Akta holder i samlingene og legger opp aktiviteter for barna i samarbeid med lokale krefter.

For barn fra 1.-4.klasse.

HalloVenn_Logo

HalloVenn

HalloVenn er pr.idag et samarbeidsprosjekt mellom speideren, Soknerådet, FamilieKRIK, Barneidretten, Fau ved begge barneskolene, Barneklubben, Søndagskolen, Fredagstreff og Barnas Lørdagstreff.

HalloVenn er et positivt alternativ til Halloween-feiring, 31.oktober hvert år: Temaet er vennskap og slagordet er den gylne regel (det du vil at andre skal gjøre mot deg skal du gjøre mot dem). På oppfordring kler barna seg ut (i morsomme og hyggelige kostymer) og tar med vennene sine til Gullbring der vi har pyntet opp lokalene og legger til rette for over 30 spennende, morsomme og utfordrende aktiviteter. I flukt med arrangementet er det gratis kino for de største. Vi deler ut godteri for deltaking på de ulike aktivitetene. Voksne kan bli med på moroa sammen med barna sine og/eller hygge seg i kafèen.  Fra “Åpen scene” deler barna sin glede og sitt talent for musikk, sang, dans, opplesning m.m.

HalloVenn er for barn i alle aldre. Arrangementet varer fra kl. 18-20. Dørene åpnes kl. 17.45.

Les mer om HalloVenn Norge HER

Engel

Barnas Juleverksted

Barnas Lørdagstreff og Lørdagstreff+ samarbeider om felles sesongavslutning og arrangerer Barnas Juleverksted hvert år. Vi har holdt på i over 20 år. Mange familier har gjort det til sin tradisjon og starte juleforberedelsene i Bø Pinsemenighet, og setter hverandre i julestemning. Etter 2 timer med julepynt, julegaver og juleknask så rydder vi opp og pynter til adventstund. Da tenner vi det første adventslyset, synger julesanger og forteller fortellinger om den kristne jula. Før vi drar hvert til vårt nyter vi hjemmelaget risgrøt. Og så kan juleforberedelsene fortsette…

Legg igjen en kommentar